30 Years Together
Fifty-Fifty
Good Morning Finland
Fiftytwo

Päätös 30years together-albumin julkaisemisesta tehtiin syksyllä 2001, parin onnistuneen kappaleen innostamana. Äänitykset olivat alkaneet muutamaa kuukautta aikaisemmin vähän niinkuin koemielessä. Kokeilimme voiko musiikkia tehdä näin ja kun se onnistui melkeimpä yli odotusten niin eikun CD:n tekoon. Asetimme itsellemme vielä sen verran sääntöjä, että vakavaa työntekoa tämä ei saa olla vaan äänityksiä tehdään vain silloin kun se oikeasti maistuu sekä sovimme vielä, että turhanpäiväinen hiominen on kiellettyä, eli kun äänitetty on niin se on siinä. Jos lopputulos ei sitten syystä tai toisesta miellytä niin kappaletta ei kelpuuteta CD:lle. Niinkin on käynyt, että kappaleita on jouduttu hylkäämään.

Levy valmistuikin sitten marraskuussa 2001, noin 7-8 kuukautta kestäneiden äänitysten jälkeen. Nimeksi laitoimme tämän 30 years together koska tuli sopivasti kuluneeksi 30 vuotta siitä kun ensimmäisen kerran tapasimme. Suunnittelimme kansikuvan ja tilasimme fotoliikkeestä 50 x 70 julisteen kumpikin. Julisteeseen mahtui 24 kansikuvaa joten levyn painokseksi tuli tästä syystä 48 kappaletta. Myös kansien valmistus julisteiden tilaamisineen tapahtui tyyliin sopivasti verkossa.

30 years together sai niin hyvän vastaanoton, että päätimme jatkaa äänityksiä ja tehdä toisenkin levyn, sellaista oli jopa pyydetty. Vuoden päivät kuluivat ja homma saatiin päätökseen jouluksi 2002. Nimikin levylle löytyi helposti; ikää kertyi tänä vuonna molemmille 50 vuotta, joten levyn nimi on Fifty-Fifty.

Nythän tämä olikin tullut jo osaksi elämäntapaa ja äänitykset jatkuivat koko vuoden 2003 siihen tahtiin, että jouluksi oli taas levyllinen kasassa ja ilmestyi CD nimeltään Good Morning Finland, painos noin 90 kappaletta syystä, että aikaisempia olimme joutuneet tekemään lisää suuren kysynnän vuoksi. Aikaisempaan tapaan tätäkin jaetaan halukkaille ja väkisin niille, jotka ovat vanhemmat levyt jo saaneet.

Toistaiseksi viimeisen levyn, Fiftytwo:n laskimme ulos keväällä 2006, puolitoista vuotta myöhässä. Yhteensä 60 kappaletta on mennyt jakoon. Ajattelimme, että on aika keksiä jotain muuta ja meillä onkin nyt musiikki-DVD suunnitteilla. DVD on tarkoitus tehdä vähän samalla periaatteella kuin CD-levytkin  Army Bros

  Albumit

  30 Years Together

  Fifty-Fifty

  Goog Morning Finland

  Fiftytwo

  Historiaa

  Äänityslaitteet

  Työskentelytapa

  Vieraskirja


  In English

    Tuotoksia
    1972-2012